EGGER PODLOGE

Osiguravaju stabilan pod

Kada polažete EGGER pod kao plivajući pod, odabir odgovarajuće podloge ključan je za postizanje savršenog izgleda i najboljeg učinka. Stručnjaci iz EGGERa odabrali su kolekciju podloga visoke kvalitete, koje se jednostavno postavljaju, osiguravaju izvrsnu akustiku, te omogućavaju dugoročne blagodati.

PODLOGE
1
Silenzio Easy
Ova podloga osmišljena je za prigušivanje buke udaraca i koraka u prostoriji. Prikladna je i kod podnog grijanja. Ako pod polažete na mineralnu podlogu, molimo da kao parnu branu postavite EGGER Alu Flex.
2
Silenzio Easy SD
Idealna podloga za smanjenje buke udaraca i koraka u prostoriji. Integrirana parna brana jamči brzo postavljanje. Prikladna je za mineralne podloge, a može se postaviti i s podnim grijanjem.
3
Silenzio Duo
Ova podloga istovremeno je izolacija i parna brana za pod. Prikladna je za mineralne podove, a može se postaviti i s podnim grijanjem. Idealna je za površine koje se intenzivno koriste, naročito u komercijalnim prostorima
4
Silenzio Cork

100 % prirodna, može se ponovo koristiti i može se reciklirati. Zahvaljujući svojoj tlačnoj čvrstoći štiti pod od teških opterećenja. Zbog svoje toplinske otpornosti prikladna je u kombinaciji sa sustavima podnog grijanja.

*Po narudžbi
5
Alu Flex
Ova podloga tvori kvalitetnu parnu branu koja štiti pod od rezidualne vlage iz drugih građevnih elemenata. Parna brana je bitna ako EGGER pod postavljate na estrih.
Tehničke specifikacije za Egger podloge
Alat za profesionalno postavljanje
KOMPLET ZA POSTAVLJANJE
EGGER komplet za postavljanje prikladan je za sve EGGER podove s EGGER CLIC it! uklopnim sustavom. Pomaže da svoj pod postavite brzo i ispravno. Komplet se sastoji od odstojnika, željezne poluge i EGGER kocke za nabijanje, izrađene od 100 % masivne bukovine.
ALUMINIJSKA TRAKA
EGGER samoljepiva Alu traka spaja rubove EGGER podloga. Tako osiguravate da vaš pod neće biti oštećen vlagom iz podloge.
CLIC BRTVILO
Mit dem wasserbeständigen EGGER CLIC Sealer schützen Sie Ihren Fußboden vor Feuchtigkeit. Dieser Bodenversiegler ist die ideale Lösung für gewerbliche Eingangsbereiche und Feuchträume. Eine Tube versiegelt ca. 10 m. Bodenfläche.
BROŠURE
Upute za postavljanje podova Clic It!
Dodaci za podove
Ponuda Podloga
Pribor – lajsne i podni profili

Pretraživanje

Unesite pojam za pretraživanje.

2024. © ELGRAD d.o.o. - Sva prava pridržana.