O nama

KVALITETA, INOVACIJE I POUZDANOST USLUGE NAŠE SU OBAVEZE OD SAMOG POČETKA POSLOVANJA.

Tvrtka Elgrad prva je na hrvatsko tržište uvela prodaju i konfekcioniranje pločastih materijala na osnovi iverice, te niz inovacija u tom segmentu trgovine. U svom asortimanu nudimo proizvode renomirane austrijske tvrtke Egger, čiji smo vodeći regionalni distributer. Naše je određenje od samog početka poslovanja nuditi tržištu asortiman provjereno visoke kvalitete, koja zadovoljava sve europske norme. Tržište namještaja iz oplemenjenih ploča iverica se iz dana u dan mijenja, dok zahtjevi i želje naših kupaca postaju sve individualniji. Mi im udovoljavamo bogatstvom dekora i velikom širinom asortimana. Izuzetna kvaliteta i otpornost materijala glavne su značajke naše ponude.

Prateći trendove u suvremenom dizajnu, kontinuiranim inovacijama u asortimanu naših proizvoda, svakodnevno unapređujemo razinu prodaje, što su prepoznali i naši kupci. Takvom poslovnom politikom osvojili smo jedno od vodećih mjesta u trgovini pločastih materijala u Hrvatskoj. Naša tvrtka nudi široki asortiman pločastih materijala i uslugu konfekcioniranja tj. obrade i dorade pločastih materijala na vrhunskoj opremi. Optimiranje krojnih naloga, piljenje na točnu mjeru uz poštivanje vrlo visoke kvlitete reza te zatvaranje rubova rubnim trakama tj. kantiranje, omogućava nam da svakom kupcu olakšamo posao i pružimo cjelo vitu uslugu.

Krivolinijska CNC obrada i kantiranje rubova te najnovija ponuda laserskog kantiranja, dodatne su mogućnosti obrade koje pružamo svojim kupcima u izvođenju složenih oblika na namještaju. U skladu sa poslovnom politikom cjelovitog zadovoljenja potreba kupaca, Elgrad je proširio svoju ponudu na kompletan asortiman okova za izradu namještaja po mjeri. Poštujući kvalitetu dosadašnje Elgradove ponude, i u području okova, nudimo isključivo kvalitetne proizvode renomiranih svjetskih proizvođača.

“Razvoj i napredak naših kupaca principi su koji pokreću naš razvoj i promjene.”
“Profesionalan odnos prema kupcu postižemo kroz kompetentan odnos prodajnog osoblja.”
POVIJEST
POVIJEST
U globalnom svijetu prepoznajemo individualne želje i potrebe i brzo im se prilagođavamo. U tome se usavršavamo više od dvadeset godina od kad smo i počeli.
LJUBAZNOST
Ljubazno i obučeno prodajno osoblje jedan je od ključeva našeg uspjeha. Stalno ulažemo u njih kroz stručne edukacije, specijalizirane radionice i kontinuirano školovanje o proizvodima i uslugama.
INOVACIJE
Svakodnevne koristi i dobiti za kupce stvaramo kroz inovacije uvodeći nova organizacijska i tehnološka rješenja. Uštede za kupce također postižemo boljim optimiziranjem krojnih shema.
VRIJEDNOSTI

Praćenje trendova u dizajnu i industriji namještaja, inovacije i unapređenja u području prodaje naš su cilj i obaveza. Zadovoljstvo svakog kupca od neprocjenjive je važnosti za naše poslovanje te nastojimo ostvariti partnerski odnos zasnovan na povjerenju i lojalnosti uz neprekidnu brigu o potrebama kupaca.

Motiviranost, predanost poslu kao i niska fluktuacija radne snage osnovne su značajke naše glavne pokretačke snage. Pouzdanost asortimana i brzina usluge temelj su naše konkurentske prednosti te osobine po kojima nas je tržište prepoznalo i po tome nas cijeni.

MISIJA
Stalne inovacije i senzibilnost za želje i potrebe svih kupaca za izradu namještaja po mjeri i opremanje interijera, te uz brzinu usluge nuditi tržištu proizvode i usluge vrhunske kvalitete.
VIZIJA
Na hrvatskom tržištu i u regiji postati sinonim distributer materijala, pribora i opreme za izradu namještaja po mjeri i uređenje interijera.
NOSITELJ SMO AEO CERTIFIKATA
ELGRAD d.o.o. je postao nositelj prestižnog AEO statusa – međunarodne oznake kvalitete za pouzdanog poslovnog partnera.

Pretraživanje

Unesite pojam za pretraživanje.

Search
2024. © ELGRAD d.o.o. - Sva prava pridržana.