CLIC IT!
Fleksibilan i pouzdan sistem za postavljanje podova.
Višenamjenski sustav koji omogućava istovremeni rad više osoba i time štedi vrijeme. Svi Egger podovi prikladni su za podno grijanje.
Jednostavno postavljanje

Korištenje je jednostavno: sa uklopnim sustavom CLIC it! Svi Egger podovi mogu se sigurno, brzo i jednostavno postaviti u svakoj prostoriji. Profil podnih dasaka osmišljen je za optimalno spajanje, a uz to nudi dodatnu zaštitu protiv prodora vlage.

Načini montaže
Sve EGGER podove možete postaviti u stambenim prostorima kao plivajući pod. Aqua+ podove otporne na vlagu i Design GreenTec možete i trajno zalijepiti cijelom površinom u stambenim prostorima. Kada se Design podovi koriste u komercijalnim prostorima, moraju se lijepiti cijelom površinom.
1
Postavljanje plivajućeg poda:

Kod ovakvog postavljanja poda ništa se ne lijepi niti pričvršćuje vijcima. Pojedinačne podne daske jednostavno se spajaju uz pomoć uklopnog click sustava. Tako se pod oslanja na podlogu bez čvrste veze i može se ‘slobodno kretati’. Zato kod ove metode govorimo o “plivajućem podu”. Zahvaljujući EGGER uklopnom click sustavu postavljanje plivajućeg poda je jednostavno, brzo i fleksibilno.

2
Lijepljenje cijelom površinom:
Kod lijepljenja cijelom površinom pod se spaja s podlogom pomoću ljepila. Pojedinačne podne daske najprije se međusobno spajaju uklopnim click sustavom i zatim se jedna po jedna polažu na ljepilo i učvršćuju pritiskom o podlogu. Lijepljenje cijelom površinom ublažava buku u prostoru i povećava udobnost hodanja, a naročito je prikladno za postavljanje podova većih površina.
Video
BROŠURE
Upute za postavljanje podova Clic It!
Dodaci za podove
Ponuda Podloga
Pribor – lajsne i podni profili

Pretraživanje

Unesite pojam za pretraživanje.

2024. © ELGRAD d.o.o. - Sva prava pridržana.