Fenix

Inovativan proizvod za dizajn interijera koji je razvila Arpa Industriale, a koji kombinira elegantna estetska rješenja sa najsuvremenijim tehnološkim svojstvima. 

Vanjska površina FENIX®-a obuhvaća upotrebu nanotehnologije i okarakterizirana je kao nova generacija akrilne smole koja je stvrdnuta i očvršćena korištenjem procesa pomoću snopova elektrona, čime se otvaraju novi pristupi u području dizajna interijera.

Fenix dolazi u formi laminata debljine 0,9 mm ili BLOOM 0,7 mm koji se preša na nosiv ploču.

Gotove ploče Fenix: Elgrad u svojoj ponudi ima i gotove ploče Fenix. Fenix jednostrani / odgovarajući kontralaminat u istoj boji prešani na MDF ploču, a mogućnost kupnje: 1/2 ili 1/4 ploče. 5 dekora gotovim ploča: Bianco Kos, Grigio Londra, Nero Ingo, Beige Arizona i Verde Comodoro.

Glavne karakteristike Fenix-a:
Primjena

Zahvaljujući svojim jedinstvenim značajkama, FENIX kombinira funkcionalnost i estetiku čineći svoje površine pogodnima za različite kreacije unutarnjeg dizajna. Za vertikalne i horizintane primjene, Fenix se koristi za opremanje interijera i unutarnjih uređenja u stambenim, uredskim, maloprodajnim i ugostiteljskim prostorima. 

Npr. kuhinje, kupaonice, kuhinjske radne ploče, zidne obloge; za ugostiteljstvo, zdravstvene ustanove, i za izradu namještaj kao što su npr. stolovi, police za knjige, stolice, pregrade itd.

BLOOM TEHNOLOGIJA

Tehnologija Bloom povećava Fenix-ovu kompoziciju, zadržavajući pritom karakteristična svojstva FENIX-a. 
S Bloomom, tehnologija lignina je uvedena kako bi se značajno smanjila količina fenola u smoli za 50%.
Lignin je prirodni polimer definiran kao ljepilo koje drži drvena vlakna zajedno.

FENIX NTM Bloom dostupan je u debljini od 0,7 mm s crnom jezgrom.

Na raspolaganju su sljedeće boje FENIX-a s tehnologijom Bloom:

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube's privacy policy.
Learn more

Load video