IZGLEDA KAO DRVO. ČAK I NA DODIR.

Realistično reproducirane i zato posebno autentične: Egger površine s tehnologijom sinkroniziranih pora u dekore unose život jer usklađuju vizualni i taktilni dojam.
Površine Egger podova

Zahvaljujući najmodernijim tehnikama dorade površine proizvođača EGGER djeluju posebno autentično. Od brušene strukture dasaka preko posebnog izgleda pločica za dekore kamena do zagasitih površina u stilu premazanih drvenih podova: Svaki dekor poda ima površina koja mu savršeno odgovara. 

Bez obzira na to voli li vaš kupac neobične ili čiste uzroke, zahvaljujući velikom izboru dekora proizvođača EGGER imat ćete stilski savršen odgovor. Iskoristite priliku – inspirirajte svoje kupce i potaknite ih na nove ideje: Pod u izgledu drva i u kupaonici? Izgled kamena ali topao na dodir? Ili pod u stilu Ornamentik u kontrastu s namještajem?

1
SMOOTHTOUCH
Smoothtouch karakterizira baršunasti dojam i iznimno fina struktura. Vrlo ravnomjerne površine i elegantan završni sloj laka karakteristike su ove skupine površina..
2
NATURAL PORE
Natural Pore oponaša masivno drvo. Bilo da je riječ o autentičnom drvnom dekoru ili grubo piljenom izgledu, ovaj izgled drva jedva ćete razlikovati od prirodnog drva.
3
OMNIPORE

Omnipore oponaša izgled drva u elegantnoj i prirodnoj bijeloj boji. Ova struktura na jednoznačan način ističe karakteristiku različitih drvenih materijala.

4
MINERAL
S površinskom strukturom Mineral podovi s motivom kamena, metala, betona, ali i drva dobivaju autentičan izgled. Određena hrapavost ove površinske strukture naglašava prirodan izgled.
5
DEEPSKIN
Dekore sa strukturom Deepskin karakteriziraju duboke rustikalne površine. Usmjerenost strukture je najčešće linearna.
Površine s klasifikacijom R10 – više sigurnosti u prostorijama u kojima postoji opasnost od proklizavanja

Drveni podovi u odnosu na alternativne podne obloge nude brojne prednosti: Lakše ih je održavati nego tapisone i jednostavnije postaviti nego teške pločice. No imaju jedan nedostatak: Uobičajeni drveni podovi predstavljaju stanovitu opasnost od proklizavanja. Spas nude površine s karakteristikom koja sprječava klizanje. Posebno su prikladne za ulazna i radna područja u kojima je važan siguran hod. Pojačano trenje klizanja pomaže pri zaustavljanju klizanja i znatno smanjuje opasnost od proklizavanja i pada.

Brošure
EGGER PRO KOLEKCIJA PODOVA 2021+

Pretraživanje

Unesite pojam za pretraživanje.

Search
2024. © ELGRAD d.o.o. - Sva prava pridržana.