Strukture Egger površina

Sve je u detalju. Apliciranjem najprikadnijih i inovativnih tekstura na površinu dekora, stvara se idealan materijal koji pruža prirodni taktilni i vizualni osjećaj te karakter originalnog materijala – bilo da je inspiracija drvo, metal ili beton.

Svaki Egger dekor u svojoj šifri dekora ima označeno o kojoj se strukturi radi. Primjer dekora: H1181 ST37 oznaka strukture

Glatka površina za visokog sjaja posebno je prikladna za uni dekore i premium drvne dekore.

PerfectSense Gloss odlikuje se izuzetno glatkom i iznimno reflektivnom površinom.

Dojam svilenkaste topline u kombinaciji s otpornom površinom na kojoj ne ostaju otisci prstiju značajke su visokokvalitetne mat površine.

Glatka nestrukturirana površina koja izgleda poput boje.

Sitno biserna struktura srednjeg sjaja. Ova površina je vrlo robusna i trajna i najbolje ju je koristiti na uni dekorima i bojama s bisernim efektom.

Koristi se s uni i drvnim dekorima kojima daje osjećaj mekoće i prirodnosti. Ova struktura odlično se uklapa u trend mat površina.

Vrlo autentična i realistična struktura za reprodukcije masivnog drva i drugih materijala.

Ovo je struktura s nepravilno raspoređenim linearnim porama i različitim dubinama pora, koja površini daje prirodan izgled. Zahvaljujući laganom podsloju ova površina je baršunasta na dodir.

Glatka, ravna površina niskog sjaja, jednostavna za održavanje. Dobro djeluje s mnoštvom različitih drvnih dekora i reprodukcija materijala.

Ova površina izgleda kao žbukana te sadrži duboke i grube, kao i glatke i sjajne elemente. Na reprodukcijama betona, metala i kamena ova struktura stvara površinu koju je teško razlikovati od površine stvarnih materijala.

Istaknute šare u kombinaciji sa ravnim linijama. Mat i sjajne šare drva u ovoj strukturi dekoru daju neobičan, no ipak prirodan ukupan dojam.

Površina ostavlja dojam koji podsjeća na brušeni metal. Vizualno izgleda kao pravi brušeni aluminij, koji također ima vrlo ugodna taktilna svojstva.

Duboko četkana površina s linearnim uzorkom mat i sjajnih elemenata. Ova struktura daje više prirodnosti i dubine linearnim drvnim dekorima, što dočarava realističan dojam drveta.

Za ovu strukturu karakterističan je autentičan taktilni doživljaj. Čvorovi i izgled dasaka ostavljaju dojam prirodnosti koji podsjeća na puno drvo.

Struktura sinhronizirana s motivom dekora Hrast Sherman. Vizualna oštećenja na drvu naglašena su strukturom sa sinhroniziranim porama.

Na ovoj površini vidljiva je međuigra mat i svijetlih sjajnih elemenata. Mat izgled i blago četkane pore površini daju prekrasnu dubinu i izuzetno prirodan izgled - uključujući i biserni sjaj.

Dojam duboko četkane, ali istovremeno vrlo prirodne mat površine osigurava izuzetnu autentičnost mnogim vrstama drveta.

Ova struktura ima autentičnost punog drva, što je naglašeno sinkroniziranom površinom na dekorima Halifax hrast, jer daje taktilnu dimenziju pukotinama i čvorovima.

Struktura daje izgled duboko četkanog mekog drva s visokovrijednim bisernim efektom zahvaljujući mat i sjajnim elementima. S uni dekorima površina izgleda kao bojano ili lakirano puno drvo.

Struktura radne ploče reprodukcijama materijala i uni dekorima daje baršunasti mat taktilni dojam.

Struktura ST76 Mineral Rough Matt osmišljena je kao prošarana i nježno brušena površina prirodnog kamena.

Izraženi mat i sjajni efekti ove strukture dočaravaju izgled i taktilni dojam keramike.

Površinska struktura ispranog, glatkog granita idealna je za uni dekore.