Radno vrijeme za online poslovanje i izdavanje od 23.03.2020.

20.03.2020. Nove informacije o radnom vremenu:
Kako bi maksimalno optimirali sve prodajne i proizvodne procese prilagođene novom načinu rada, svi naši prodajni centri od ponedjeljka 23.03.2020. radit će u jednoj smjeni od 8:00-16:00 sati.
Subotom do daljnjeg ne radimo, počevši od subote 21.03.2020.

Novi način rada opisan je u tekstu ispod.

Upućujemo sve da više koriste Webshop za narudžbu okova, s obzirom da pruža u ovom trenutku više mogućnosti, posebice je pogodniji za pretraživanje ponude okova.

Način rada Elgradovih centara od 19.03.2020. do daljnjega
S obzirom na odluku Kriznog stožera Civilne zaštite da se obustavlja rad svih trgovina osim onih posebno specificiranih, Elgrad od 19.03.2020. zatvara svoje prodajno-izložbene centre u Hrvatskoj i prilagođava svoje prodajne procese novonastalim okolnostima.

Prodaja robe i usluga će i dalje funkcionirati, s obzirom da naša proizvodnja nije po prirodi posla uključena u ovu odluku. Roba i usluge će se i dalje moći naručiti isključivo online, preko maila. Naše prodajno osoblje je svedeno na minimum, dosta njih radi i od doma stoga će sustav obrade narudžbi, fakturiranje i ostali procesi i dalje funkcionirati. Plaćanje robe će se moći vršiti isključivo putem Internet bankarstva.

Proizvodnja će biti organizirana prema svim smjernicama zaštite, uz maksimalne mjere dezinfekcije i odstojanja. Međusobna udaljenost djelatnika u proizvodnji će biti povećana na način da će samo jedan djelatnik bit na jednom stroju. Osigurani su punktovi sa dezinfekcijskim sredstvima te plakati o pravilnom pranju ruku i higijenskoj zaštiti.

Izdavanje i preuzimanje robe će biti organizirano poštujući sva sigurnosna pravila. Neće biti bliskog kontakta između naših zaposlenika i kupaca. Svaki centar će prilagoditi svoje prostore za izdavanje i pripremiti ih da funkcioniraju prema ovim novim pravilima.

Dostava robe i dalje radi, vjerujemo da će se i više kupaca odlučiti za dostavu. Prilikom tih radnji, također uvodimo da dostava bude bez  međusobnih kontakata.

Vjerujemo da ćemo ovim radnjama i prilagodbama osigurati da proizvodni procesi i dalje rade te ćemo učiniti sve da te aktivnosti svakim danom unaprijeđujemo sve sa ciljem da Vama i dalje budemo stabilan poslovni partner.

Poštujemo i prihvaćamo sve odluke i smjernice koje su izdane od strane nadležnih institucija i ponašamo se u skladu sa time sve u svrhu zaštite svih nas.

Sve potrebne informacije ćemo ažurirati na našim web stranicama. A slobodno možete kontaktirati i naše prodajne centre i prodajne predstavnike za bilo kakve nejasnoće i upite.

Vaš Elgrad.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.