Nova kolekcija Egger dekora

Inteligentno isprepleten sistem novih dekora, dizajniranih da unaprijede vašu ponudu i rad i pruže vam širok raspon različitih primjena. Teksture koje daju karakter i realizam i dopuštaju vam da stvarate visoko vrijedne projekte.

Široka paleta od 92 dekora oplemenjene iverice, 37 dekora kuhinjskih radnih ploča kao naš lager program, te još 29 dekora kuhinjskih radnih ploča po narudžbi. Sve posloženo da možete raditi sa brzinom, pouzdanjem i uspjehom.

Pogledajte cijelu kolekciju na našoj web stranici.

Svaki dekor ima i posložene dodatne informacije o dostupnim debljinama, rubnim trakama i ostalim pratećim asortimanom. Također su uz dekor prikazane i preporučene kombinacije dekora i fotografija interijera sa tim istim kombinacijama.Vjerujemo da će vam to uvelike olakšati pretraživanje i odabir dekora.

Kuhinjske radne ploče koje na webu imaju oznaku da su po narudžbi, lako su dobavljive jer je minimalna količina 1 ploča, a rokovi isporuke su cca. 2 tjedna.

Možete i sami slagati kombinacije dekora uz pomoć Egger VDS online sustava. Jednostavnim odabirom interijera i primjenom željenih dekora pogledajte kako bi određeni dekori i različite kombinacije boja izgledale u interijeru. Pogledajte Egger VDS na ovom linku

Skinite si i VDS aplikaciju na vaš pametni telefon:

vds image fotka 3

Apple app store     |     Google app store

Svi dekori Nove kolekcije biti će prikazani na prezenterima u našim prodajnim centrima tako da možete detaljnije pogledati dekore i opipati strukture.

Za lepeze dekora Nove kolekcije, te ostale informacije o cijenama i uvjetima isporuke i obrade, obratite se svom prodajnom predstavniku ili se javite u vama najbliži prodajni centar.