Getacore obrada i montaža

Obrada i montaža Getacore-a nije bauk!
Naš Product manager Marijan Županić vodi vas kroz cijeli proces i detaljno demonstrira i objašnjava svaki korak.
Kantiranje, priprema ljepila, ljepljenje, glodanje, brušenje, završan obrada mat ili sjaj, izrada sanitarnog bloka, ugradnja sudopera i umivaonika….

Naučite sve o Getacore-u!


1. epizoda

O Getacore-u

Materijal koji očarava jedinstvenom optikom kamena i izvanrednim efektom dubine. Unatoč optici, vrlo je ugodan na dodir i spaja se bez vidljivih spojeva, što uz proizvodnju u istovjetnim bojama bez obzira na debljinu i šaržu daje velike prednosti naspram sličnih materijala.

2. epizoda

Kantiranje

Pogledajte kako kantirati kuhinjsku radnu ploču gdje je Getacore 3 mm u gornjem sloju i podložna iverica 38 mm. Zatvaranje rubova u ovom slučaju ima funkciju skrivanja iverice i zaštite od vlage!
Priprema pozicije, glodanje poluutora, priprema ljepila i lijepljenje, uklanjanje viška ljepila, brušenja.

3. epizoda

Kutni spoj i završna obrada (sjaj i mat)

U situaciji da kuhinja ide u L potrebno je na radnim pločama napraviti kutni spoj. Spajanjem radnih ploča pod kutom dobivamo dojam da je sve napravljeno od jednog komada. Priprema i lijepljenje. Prikaz završne obrada, brušenje mat i sjaj.

4. epizoda

Ugradnja ploče za kuhanje

Pogledajte obradu otvora za ploču za kuhanje. Otvor se mora isključivo glodati, nikako rezati ubodnom pilom ili cirkularom. Zatvaranje glodanjem, zaštita ruba ploče od vode i topline i postavljanje ploče za kuhanje.

5. epizoda

Ugradnja sudopera u kuhinjsku radnu ploču

Sudoperi su dostupni u svojim bojama Getacore-a s metalnim dnom. Ugradnja sudopera u kuhinjsku radnu ploču sa Getacore-om debljine 3 mm. Lijepljenje, upotreba epoksidne smole, glodanje i brušenje.

6. epizoda

Izrada kupaonskog sanitarnog bloka

Izrada kupaonskog sanitarnog bloka debljine 15 mm od Getacore-a 10 mm debljine. Priprema pozicija, upotreba trake, nanošenje ljepila u utore, podizanje stranica i spajanje.

7. epizoda

Ugradnja umiovaonika u sanitarni blok

Kao što postoje sudoperi od Getacore-a, postoje i umivaonici u više modela i boja. Kako ugraditi gotov umivaonik u sanitarni blok. Priprema, lijepljenje, pozicioniranje. Uklanjanje viška materijala i obrada.

8. epizoda

Montaža spojne i zidne letve

Želite li na kuhinjsku radnu ploču montirati zidnu letvu koriste se dva proizvoda - spojna letva i zidna letva. Spojna letva daje higijenski rub koji se može čistiti, a zidna letva je dekoracija. Spajanje letvi i stiskanje u improviziranoj napravi. Nakon sušenja ide ugradnje u pripremljeni utor u radnu ploču.

Sviđaju Vam se Getacore dekori?

Pogledajte sve modele dekora i pronađite onaj idealan za sebe i svoj dom!