S Elgradom u novoj sezoni InDizajna

MIRJANOM MIKULEC VODI VAS U STAN S POTPISOM DIZAJNERICE IZ SERIJE SEKS I GRAD

Mirjana Mikulec pripremila je brojne novitete koje će predstaviti u  12. sezoni serijala InDizajn koji počinje s emitiranjem već ove nedjelje.

Ovog ljeta dizajnerica interijera Mirjana Mikulec posjetila je New York u potrazi za najljepšim interijerima,  a kroz serijal priloga pokazat će nam i koji nas to trendovi u interijerima očekuju: „Uvijek sam jako sretna kad kreće emitiranje nove sezone, ali zbog ove sam posebno uzbuđena upravo zbog epizoda snimljenih u New Yorku. Nakon gotovo cijele Europe, po prvi smo put s kamerama otišli preko oceana. Snimili smo stan koji je opremila dizajnerica sa seta serije Seks i grad, zavirili u predivne manhattanske interijere, ali i donijeli dašak drugih njujorških kvartova.“- otkrila nam je Mirjana.

Osim impresivnih njujorških, ekipa InDizajna pokazat će nam i kako izgledaju domaći interijeri s potpisom Mirjaninog studija za dizajn interijera: „Uvijek nastojimo da nova sezona bude bolja od prethodne i prema reakcijama gledatelja, mislim da u tome uspijevamo. Projekti koje snimamo svaki put su drugačiji i izazovniji kako bismo ispunili očekivanja zaljubljenika u interijere.“ – zaključuje Mirjana Mikulec te dodaje da neke provjerene rubrike neće mijenjati. Tako će gledatelji i dalje moći uživati u omiljenim makeoverima, ali i novoj rubrici „Uredi i osiguraj. Primili smo brojne prijave fanova na Facebooku, a naš je žiri odabrao šest sretnika čiji ćemo dom preurediti s minimalnim budžetom – do 5000 kuna.“ – ističe Mirjana te dodaje da će ovime dokazati svima koji još uvijek sumnjaju da za lijep dom ne treba uvijek puno novca.

InDizajn s Mirjanom Mikulec možete pratiti nedjeljom ujutro, a reprizu možete pogledati u popodnevnom terminu na RTL-u 2.