Novo ruho InDizajna s Mirjanom Mikulec

22 ožu. Novo ruho InDizajna s Mirjanom Mikulec

U nedjelju, 25. ožujka kreće emitiranje nove sezone InDizajn s Mirjanom Mikulec, popularne emisije o uređenju interijera koju ne propuštaju ljubitelji estetike, lijepih prostora i detalja. Nove epizode donose novu dozu inspiracije za uređenje interijera, pregršt korisnih i praktičnih savjeta te trikova, ali u osvježenom izdanju.

„U sedam godina postojanja emisije, nastojala sam mijenjati koncepciju, uvoditi nove rubrike i osvježiti postojeće, kako bih našim gledateljima pružila što kvalitetniji i atraktivniji sadržaj, vodeći se njihovim potrebama i željama. To sam učinila i u ovoj sezoni pa će se gledatelji već u prvoj epizodi upoznati s novim rubrikama.“ – izjavila je dizajnerica interijera i autorica emisije Mirjana Mikulec i predstavila novitete.

U prilogu „Uredi svoj dom“ Mirjana zajedno s vlasnicima uređuje njihove prostore, raspolažući predviđenim budžetima, a u drugoj novoj, ništa manje atraktivnoj rubrici „Riješi moj problem“, InDizajn tim bit će u ulozi odreda za kućne intervencije gdje će uz pomoć majstora pomagati gledateljima da urede problematične točke u domu.

U ovoj sezoni i dalje ćemo moći pratiti radove dizajnerskog studija Mirjane Mikulec, vidjeti kako je bilo na prestižnom milanskom sajmu namještaja Salone del Mobile te imati priliku zaviriti iza vrata najljepših interijera europskih metropola.