Dekorativne zidne obloge od recikliranog polistirena

S Lamelio zidnim panelima možete jednostavno promijeniti svoj interijer i dati mu jedinstven karakter. Montaža je vrlo jednostavna i oduzet će vam doslovno trenutak, a u rezultatu ćete uživati ​​dugi niz godina.

Lamelio ploče izrađene su od 80% recikliranog polistirena PS, što proizvod čini iznimno ekološki prihvatljivim. Osim toga, suvremeni materijal od kojeg su izrađene ploče otporan je na vlagu u zraku te ih možete ugraditi ne samo u dnevnoj ili spavaćoj sobi, već i u kupaonici, spa prostorima ili drugim prostorijama s povišenom vlagom.
Odaberite jednu od kolekcija i otkrijte novo lice svog zida!

Allure edition AMBER kolekcija

Kolekciju Amber krasi panel KONKAVNOG OBLIKA s metalnim detaljima između lamelica. Zahvaljujući otpornosti na vlagu, ove ploče možete koristiti u kupaonicama i drugim prostorima s povećanom vlagom.
Skladišni dekor
Skladišni dekor

Allure edition INFINITY kolekcija

Jedinstvena i unikatna kolekcija Infinity nudi mogućnost individualizacije i personalizacije zahvaljujući MOGUĆNOSTI BOJANJA. Četiri dekora kolekcije Infinty i neograničeni broj inačica boja stvaraju beskonačan broj mogućnosti i time stvaraju neograničen prostor korištenja.

Allure edition ONDA kolekcija

Kolekciju Onda karakterizira trendovski dekori u boji. NJEŽNI VALOVI letvica stvaraju stilski efekt. U cjelini, panel djeluje ugodno zbog čega se često koristi u prostorijama različitih veličina. Kolekcija je dostupna u četiri boje.

MILO kolekcija

Glavna karakteristika ove kolekcije je RAZNOLIKOST OBLIKA. Kolekcija Milo sastoji se od ukrasnih panela s jedinstvenim rasporedom lamela – naizmjenični raspored uskih i širokih letvica rezultira vrlo zanimljivim vizualnim efektom.

VASCO kolekcija​

Glavna karakteristika ove kolekcije je BEZVREMENSKI IZGLED. Kupci najčešće biraju Vasco kolekciju zbog povećane debljine pojedinih lamela. Vasco serija je jednostavnog dizajna što uvelike pojednostavljuje uređenje interijera.

ASTI kolekcija​

Glavna karakteristika ove kolekcije je SLIM LINE. Kolekciju Asti karakterizira mala širina pojedinačnih letvica. Zahvaljujući finom presjeku serije Asti, dat ćete svom zidu iznimnu lakoću i moderan karakter.

OLMO kolekcija​

Glavna karakteristika ove kolekcije je MINIMALISTIČKI PROFIL.

Paneli iz kolekcije Olmo savršeno pristaju u minimalističke interijere, gdje su važni bezvremenost i svestranost.
Jednostavan oblik lamela savršeno će se slagati s modernim namještajem i dodacima.

Kolekcija je dostupna u crnoj i dvije nijanse hrasta (zlatni hrast i hrast craft).

Montaža Lamelio zidnih obloga ​

  1. Pripremite površinu na koju ćete montirati ploče. Ugradnja je moguća na ožbukane zidove, gips ploče ili materijale na bazi drva. Ako je zid prekriven tapetama, preporučujemo da ih uklonite.
  2. Upotrijebite kružnu pilu ili ubodnu pilu za rezanje ploča na ispravnu duljinu ili širinu.
  3. Nanesite montažno ljepilo na stražnju stranu panela.
  4. Paneli se mogu postaviti vertikalno, horizontalno ili pod kutem. Osim ljepila za montažu, možete koristiti i klamericu za pričvršćivanje ploča na zid.
  5. Prilikom spajanja ploča na kutu zida, ploče užljebite međusobno.
  6. Vidljive rubove panela zatvorite završnom letvicom.

Pretraživanje

Unesite pojam za pretraživanje.

Search
2024. © ELGRAD d.o.o. - Sva prava pridržana.