AKUSTIK – SUSTAVNA RJEŠENJA ZA APSORPCIJU ZVUKA

Uz pomoć kakvih površina ću stvoriti optimalne zvučne uvjete u prostoriji? Ključan faktor je sposobnost prigušivanja zvuka koju imaju pojedine površine u prostoriji, a prigušivanje zvuka je sposobnost apsorbiranja zvuka kod pojedinih materijala, tj. njihova sposobnost primanja zvučne energije i pretvaranja u druge oblike energije.

PLOČA SWISSCLIC PANEL – RJEŠENJA ZA ZIDOVE I STROPOVE

Inovativno rješenje za koncept integriranog prostora: preciznost sustava CLIC čini svako postavljanje brzim i jednostavnim, bez potrebe za posebnim alatima. Na zidovima i stropovima, odvojeni su ­komadi besprijekorno spojeni kako bi tvorili površinu kakvu želite. Stvorite svoj životni prostor iz snova. Vaša mašta nema granica.

PLOČA SWISSCLIC PANEL-A dolazi u šest autentičnih, modernih površina, dva uzorka, jednostavna je za postavljanje i održavanje te je robusna.

PLOČA SWISSCLIC PANEL-S dolazi u dvanaest autentičnih i modernih površina, može se postaviti brzo i jednostavno, jednostavno se održava i robusna je.

PLOČA SWISSCLIC PANEL-W nudi mogućnost postavljanja ploča od poda do stropa, bez izbočina. Također, vrlo velike daske na zidovima i stropovima prostor čine vizualno atraktivnim te se brzo postavljaju.

AKUSTIČNO RJEŠENJE

ČINJENICE

60 – 70 % …

… studenata ne razumije dobro svoje profesore!
… uredskih radnika uvjereno je da će postati produktivniji i raditi manje grešaka ako se smanje razine buke u njihovom okruženju.
… radnika koji rade u otvorenim uredima ometa buka

Zahvaljujući PLOČI SWISSCLIC PANEL-A sobama se vraćaju njihove prave prednosti.

Poboljšanje akustike …
… povećava produktivnost i koncentraciju.
… smanjuje stres i ometanja.
… povećava prodaju u trgovinama.
… donosi zadovoljstvo i veću dobrobit.
… poboljšava razumijevanje govora.

Pretraživanje

Unesite pojam za pretraživanje.

Search
2024. © ELGRAD d.o.o. - Sva prava pridržana.