Informacije za kupce Drvnog centra Rijeka

Poštovani kupci Drvnog centra Rijeka,

Vjerujemo da ste svi u nevjerici dočekali vijest koja nas je sve šokirala u petak navečer, te da ste sa nestrpljenjem pratili svaku novu vijest koja se mogla saznati preko portala, informativnih emisija ili naših djelatnika sa mjesta događaja.

Nažalost, kod takve katastrofe povratka nema, odmah smo krenuli u organizaciju našeg daljnjeg poslovanja i već danas, nešto više od 48 sati od strašnog požara, centar Rijeka spreman je započeti radni tjedan.

Već u subotu pronađen je zamjenski prostor, kojeg smo preko vikenda, zahvaljujući vrijednim rukama djelatnika centra, pripremili za rad. Preselili smo osnovna sredstva, računala i printere te uspostavili internetsku vezu i komunikacije.

elgrad-drvni-centar-rijeka-nova-lokacija-post

Zamjenski prostor je na istoj adresi, u istom krugu, 50 m više, na lijevoj strani (pored Eurotona i SCH). Prodajni prostor i showroom još tijekom ovog tjedna biti će u preseljenju, tako da nećemo biti u mogućnosti osigurati Vam potpuni komfor i kvalitetu izložbenog dijela.

Elgrad može i hoće preživjeti i ovakvu tragediju, naravno uz razumijevanje i suradnju s Vama, našim vjernim kupcima te molimo i apeliramo na razumijevanje i toleranciju u ovih prvih nekoliko dana dok se stanje ne normalizira.

Ispoštovati ćemo sve obaveze koje smo preuzeli i sve naručeno isporučiti prema Vama.
Proizvodnja će se obavljati u Zagrebu, gdje su prebačeni djelatnici radione Rijeka i praktički, oni će Vaše narudžbe obrađivati ovdje. Uspostaviti će se svakodnovna kamionska veza Zagreb – Rijeka, a ukoliko bude potrebno i češće, kako bi se sve dostavilo na vrijeme.

Naravno, moramo biti svjesni trenutačnih vremenskih neprilika, ali na to ne možemo utjecati.

Sve narudžbe koje su bile već proizvedene a stradale su, napraviti će se ponovno u najkraćem mogućemo roku.

Molimo Vas da nam mailom pošaljete Vaš zadnji rok isporuke, kako ne bismo sada odmah radili sve, već prema stvarnim prioritetima. Planiramo da već u četvrtak, 22.02.2018. u Rijeku budu isporučene najhitnije stvari.

Daljnje narudžbe koje ćete slati proslijeđivati će se u Zagreb i izrađivati u jednakim rokovima kao i do sada. Tu potpuno normalizaciju očekujemo od slijedećeg tjedna.

Kupci cijelih ploča, paleta naručuju kao i do sada, roba će se pripremiti u našem centralnom skladištu Lekenik, dostaviti ili do Rijeke pa manjim kamionom do Vas, ili čak i odmah do Vas.
Naravno, morate računati na neko vrijeme isporuke koje planiramo svesti na 2-3 dana.

Skladište okova u centru Rijeka će od srijede, 21.02.2018. biti spremno za rad i daljnje isporuke. Sve hitnije se može paketnom dostavom slati direktno iz našeg centralnog skladišta.
Sve mail adrese centra Rijeka su u funkciji, kao i svi postojeći brojevi telefona i mobitela ali apeliramo da nam se obraćate mailom, kako ne bi došlo do zagušenja komunikacije telefonima, a mi ćemo Vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.

Radno vrijeme Drvnog centra ostaje nepromijenjeno.