InDizajn sajam – Festival modernog doma – rujan 2017

indizajn-2017-featured-v3

24 kol. InDizajn sajam – Festival modernog doma – rujan 2017

I ove godine smo partner projekta InDizajn – Festival modernog doma koji će se održati u Areni Zagreb od 14. do 17. rujna 2017. te će to ujedno biti i jedini ovogodišnji sajamski događaj na kojem Elgrad sudjeluje. Stoga nemojte propustiti posjetiti nas i upoznati se sa novitetima.

Nakon uspješno odrađenog prvog izdanja sajma ‘In Dizajn – Festival modernog doma’, poznata dizajnerica interijera Mirjana Mikulec, u suradnji s RTL Televizijom, organizira i drugo po redu istoimeno događanje koje će na jednom mjestu, na 5000m2 izložbenog prostora, okupiti više od 70 izlagača, redom proizvođača i trgovaca za opremanje interijera, renomiranih stručnjaka i arhitekata.

Kao i prošle godine, na jedinstvenom izložbenom prostoru – Bazaru, predstavit će se i manji hrvatski produkt dizajneri čiji su proizvodi već neko vrijeme sastavni dio dekoracije svakog doma. Posjetitelji će tijekom čak četiri sajamska dana imati priliku pronaći inspirativna rješenja interijera i dizajnerskog namještaja, raskošne dekoracije, zanimljive detalje, a zasigurno će ih privući i brojni festivalski popusti kao i nagradna igra s bogatim fondom nagrada. Očekuje se da će sajam ove godine posjetiti minimalno 20.000 posjetitelja.