InDizajn sajam 2017 – galerija slika

22 ruj. InDizajn sajam 2017 – galerija slika

Još jedan InDizajn sajam – Festival modernog doma je iza nas. Uspješno smo predstavili novu kolekciju jesenskih favorita, nove materijale iz svijeta ploča za izradu namještaja po mjeri i pratećih okova. Napredne tehnologije, vrhunski dizajn koji prati svjetske trendove, funkcionalne i tehnički savršene izvedbene karakteristike odlike su naših novih materijala za koje vjerujemo da će u kratkom roku osvojiti naše kupce.

Štand, koji je osmišljen da otkrije sve estetske, taktilne i funkcionalne karakteristike površina i materijala, prikaže ih u pravoj formi i raskoši velikih formata i savršeno izdizajniranih rješenja, ispunio je sva očekivanja i pružio ciljanu interakciju sa posjetiteljima koji su sve te kvalitete mogli i sami doživjeti.

Odličan odaziv i broj posjetitelja kao i brojni upiti za konkretnim informacijama, te pozitivne kritike i pohvale pokazatelji su nam da smo dobro osmislili cijelu priču. Kako je sve izgledalo, pogledajte u našoj galeriji fotografija.

Sve performanse novog Fenix SUPER MAT nanotehnološkog materijala predstavljenog na ovogodišnjem InDesign sajmu pogledajte na sljedećem videu: