Elgrad Rijeka – punim jedrima naprijed

Cijenjeni kupci, 

Velika Vam hvala svima što ste bili i ostali uz nas u vrijeme vatrene stihije koja je zahvatila naš centar u Rijeci.  Angažmanom naših predanih zaposlenika sve je u vrlo kratkom roku prebačeno u zamjenski prostor i stvoreni su osnovni uvjeti za rad. Zahvaljujući tome, te Vašoj odanosti i povjerenju centar je nastavio s radom u nešto više od 48 sati od strašnog požara. 

Zamjenski prostor je na istoj adresi i u istom krugu, 50 m više, na lijevoj strani (pored Eurotona i SCH). Prodajni i izložbeni  prostor su u rekordnom roku preseljeni, tako da smo u mogućnosti osigurati Vam potpuni komfor i jednaku kvalitetu izložbenog dijela. 

Ispoštovali smo sve obaveze koje smo preuzeli i sve naručeno isporučili prema Vama. Obrada naručenog materijala  se vrši u Zagrebu, gdje privremeno rade i djelatnici radione Rijeka, koji tamo obrađuju Vaše narudžbe. Uspostavljena je svakodnevna kamionska veza Zagreb – Rijeka. 

Sve narudžbe koje dnevno zaprimamo u centru u Rijeci obrađuju se u jednakim rokovima kao i do sada. 

Zahvaljujući Vašoj suradnji, razumijevanju i toleranciji u prvih nekoliko tjedana, stanje se u potpunosti normaliziralo. Radno vrijeme ostaje nepromijenjeno, od pon-pet od 7:00-20:30 i sub od 7-14:00 sati. 

Još jednom veliko hvala svima!

Vaš Elgrad