EGGER Podovi – novo u Elgrad-u

Podovi su bili karika koja nam je nedostajala kako bi kreiranje doma po mjeri u Elgrad-u bilo potpuno. Kvaliteta je naravno bila imperativ kod odabira, a Egger Pro kolekcija nam je dala odgovore na sve zahtjeve koje smo si postavili.

Tri grupe podova, Design, Comfort i Laminat svaki sa svojim karakteristikama odgovaraju na sve tehničke, estetske i funkcionalne zahtjeve.

Odabrali smo dekore koji pokrivaju sve stilove uređenja, od modernih do klasičnih i manje klasičnih, za sve kreativne ideje i kombinacije sa drugim elementima interijera.

elgrad-pro-design-thumbnail

Design pod –  Svestran pod

Design pod ispunjava sve zahtjeve, kako vizualne tako i funkcionalne. Otporan je na habanje, vlagu, moderan i ekološki. Ova inovativna podna obloga s jedinstvenim efektom SelfRepair najprikladnija je za prostorije pod velikim opterećenjem, kako poslovne, tako i privatne. Budući da je debljina lamela za podove samo pet milimetara, ove moderne Design obloge idealne su za renoviranje.

Pogledajte dekore Design poda

elgrad-pro-comfort-thumbnail

Comfort pod –  Najudobniji pod svih vremena

EGGER Comfort pod ujedinjuje snagu laminata i udobnost pluta. Iznimno kvalitetni dekori čine prostorije ugodnima, a u takvom ambijentu osjećat ćete se dobro i opušteno. Izbor je raznolik i da se vrlo dobro uskladiti s raznim stilovima uređenja. Comfort pod proizvođača EGGER savršena je podloga za spavaću i dječju sobu te za dnevnu sobu i blagovaonicu.

Pogledajte dekore Comfort poda

elgrad-pro-laminat-thumbnail

Laminat  – Pod za zdravo življenje

Kvalitetan proizvod i otporan, prirodnog  izgleda zahvaljujući autentičnim površinama, iznimno trajan i zdrav. Veliki odabir dekora za svačiji ukus i stil stanovanja.  Aqua + laminat idealno su rješenje za prostorije sa visokim postotkom vlage. Zahvaljujući vrlo kvalitetnoj izradi i izdržljivosti Aqua+ podovi optimalan su izbor za kuhinje, kupaonice, kao i ulazne prostore i hodnike kao zamjena za pločice.

Pogledajte dekore Laminat poda

Kliknite na dekor i pogledajte kako izgleda interijer sa tim dekorom poda te saznajte sve tehničke informacije od debljine, klase, formata…

EPC026-P     EPC026-I     EPC026-F

Otkrijte sve o podovima, od formata lamela, fugama, načinima montaže sa video prikazima, podlogama koje se mogu koristiti:

elgrad-podovi-button-montaza-4elgrad-podovi-button-podloge-4

elgrad-podovi-button-formati-i-fuge-4      elgrad-podovi-button-strukture-i-povrsine-4      elgrad-podovi-button-pribor-4